НАД 20 ГОДИНИ НА ПАЗАРОТ

Изработка на лимена амбалажа

ШВАРЦ КОМ ДООЕЛ е компанија која е основана во 2000 година, брзорастечки производител на широк спектар на големини и типови на метални пакувања за прехранбената и хемиската индустрија.

ШВАРЦ КОМ ДООЕЛ

Нашата компанија

ШВАРЦ КОМ ДООЕЛ е компанија која е основана во 2000 година, брзорастечки производител на широк спектар на големини и типови на метални пакувања за прехранбената и хемиската индустрија. Компанијата е снабдувач на метална амбалажа на Македонски и Европски производители во , кои работат во различни индустриски области.
ШВАРЦ КОМ ДООЕЛ се раководи од мисијата на своите клиенти да им обезбеди производи и висококвалитетни услуги, кои ги задоволуваат нивните барања и потреби. Нашата работа со клиентите се заснова на доверба, професионализам и чесна услуга, заемно корисни односи и ефикасност.
Нашите предности се флексибилност, иновативни производи, професионално искуство, високо квалификуван и амбициозен тим, предводен од мисијата за постојано подобрување.
Поседува УН сертификати за контрола на амбалажа за транспорт на опасни материјали,3А1,во најскоро време ќе добие ИСО СЕРТИФИКАТ 9001-2015 за квалитет на производите.

ШВАРЦ КОМ ДООЕЛ

Производи

ШВАРЦ КОМ ДООЕЛ

Контакт