Free Joomla Template by HostMonster Reviews

           Фирмата Шварц ком ДООЕЛ  постои од 1999 год со производствен погон во Битола,се занимава со изработка на лимена амбалажа за хемиска и прехранбена индустрија,односно производство на лимена амбалажа за паковање на масла за автомобилската индустрија,бои,лакови,разни видови на разредувачи,лепаци,лимени канти за паковање на сите видови сирења,маслинки во различни големини и димензии

           Поседува УН сертификат за производите за хемиска индустрија 3А1.односно амбалажа за превоз на лесно запаливи и хемиски опасни материјали

           Опслужува голем број на фирми како на домашен така и на пазарите од Европа,со што го потврдува нејзиниот квалитет на изработка на лимена амбалажа.

           Во тек је имплементација на ИСО стандардите за квалитет на производството и самите производи.

           Секоја година се збогатува машинскиот парк на фирмата со цел на зголемување на квалитетот и  достигнување на светските норми за производство на лимена амбалажа.