Free Joomla Template by HostMonster Reviews

 

Ние произведуваме високо квалитетни пакувањa за прехрамбената и  за хемиската индустрија. Конзерви со капаци, лименки со истурни грла, метални лименки за сирење , големи метални лименки за хемиската индустрија и др.